Stein Arne Sordal er pilot PDF Skriv ut E-post
fredag 23. februar 2018 20:19

Årets første PPL-A sertifikatet i Kjevik Flyklubb ble en realitet i dag 23. Februar 2018 når Stein Arne Sordal har bestått sin skill test. Vi har den æren av å gratulere Stein Arne med rykende fersk PPL-A sertifikatet! Han fløy opp med Arne Ribe som kontrollant. Klubben ønsker Stein Arne mange flotte flyopplevelser. Hovedinstruktøren har vært Christoffer Lund.

LN-KFK er igjen operativt PDF Skriv ut E-post
Skrevet av Per Norgaard
søndag 18. februar 2018 19:59

Bremsene på flyet er nå ettersett og luftet, og flyet er påny operativt.

Per

Kjevik Flyklubb søker instruktør PDF Skriv ut E-post
fredag 09. februar 2018 12:55

FLYINSTRUKTØR SØKES!

Kjevik flyklubb går et hektisk år i møte og har behov for en ekstra flyinstruktør til PPL-A på vårt PA-28 med Avidyne glasscockpit.

Har du lyst å være en del av et godt klubbmiljø og i tillegg ønsker å lære andre å fly på Sørlandet? Har du FI (A) rettighet, eller kjenner noen som har det, kan det hende du/dere er den vi søker.

Vi har en solid elevgruppe med potensial til enda flere.

Ta kontakt på post (at) kjevikflyklubb.no eller direkte med skolesjefen Morten Borgen snarest for en nærmere flyprat. Vi gleder oss til å høre fra deg!

LN-KFK har feil på bremsene og er foreløpig grounded PDF Skriv ut E-post
lørdag 17. februar 2018 10:37

LN-KFK har feil på bremsene og kan ikke brukes. Teknisk team er på saken sammen med Air Service Eggemoen. Vi satser på å få flyet tilbake i lufta så fort som mulig men det er litt avhengig av behov for å bestille deler. Mer info kommer.

Viktige oppdatering fra Kjevik flyklubb PDF Skriv ut E-post
onsdag 31. januar 2018 21:26

Hei alle sammen,

her kommer noen viktige oppdateringer fra Kjevik flyklubb.

1. Prisen på 100LL er gått betraktelig opp og per dags dato betaler vi kr. 17,90 per liter. Dette er nesten 1 krone mer enn det som ligger i timeprisen på LN-KFK. I forbindelse med dette har styret bestemt at fra og med 1. februar 2018 vil timeprisen øke til kr. 1410,- per time. Dersom drivstoffprisen reduseres til sommeren vil det være mulig å justere timeprisen tilbake til kr. 1380,- per time.

2. Kjevik flyklubb har også i år kjøpt årskort på Lista lufthavn og Arendal lufthavn Gullknapp. Prøveordningen med årskort på ENGK i 2017 har fungert bra og vi fortsetter med årskort i 2018.

3. Minner om at medlemsavgiften for 2018 er til forfall og avgiften skal i år betales via Min idrett. Husk at NLF sender ingen faktura i år og at det er medlemmenes ansvar å sjekke om alle opplysningene stemmer og at avgiften er betalt. Husk også at for å kunne ha stemmerett på årsmøtet må kontingenten for 2018 være betalt.

4. Årsmøte 2018 som avholdes den 15. februar kl. 19:00 vil bli avholdt i klubbhytta og ikke hos Avinor Kjevik som tidligere annonsert.

5. Sist men ikke minst, LN-KFK er utflydd og skal til Eggemoen for 100t til fredag, 2. februar. Vi forventer at flyet er tilbake i begynnelsen av neste uke.

For styret i Kjevik flyklubb
Dmytro